Hadsund Sejlklub

Havnenummer: FHFH369
Varenummer (SKU): FH369 Varekategori:

Velkommen til Hadsund Lystbådehavn.

Snyd ikke jer selv for en usædvanlig sejleroplevelse i Mariager Fjord. Halvanden times sejlads inde i fjorden, der kaldes Danmarks smukkeste, anduver I Hadsund Lystbådehavn.

Her ligger i omkranset af fjord og idyllisk bøgeskov. Hadsund var førhen en travl trafikhavn. I dag tiltrækker havnen mange sejlere fra nær og fjern med sine topmoderne faciliteter og naturskønne omgivelser.

I havnens møder I vores gode gammeldaws havnefoged, der svarer på spørgsmål og er behjælpelig med tips til oplevelser i området. Vil I på tur, er der fra havnen korte afstande til vandrestier, cykelruter og fiskevand i særklasse.

Hadsundbroen – sådan gør I

Før I når lystbådehavnen i Hadsund, passerer I Hadsundbroen. Kald brovagten på VHF kanal12 eller telefon 9857 1214, så får I svar på, hvornår broen åbner. Efter broen kommer I på styrbord side til Hadsund Lystbådehavn.

Oplevelser for hele sejlerfamilien

Havnen summer af liv og aktiviteter. Efter en lang sejltur kan børnene boltre sig på legepladsen, eller fiske fra havnens krabbebro. Legepladsen ligger i forlængelse af havnens terrasse og grillplads. Tag børnene med på tur og hils på råvildt og geder i Hadsund Dyrehave, blot to km fra havnen. I dyrehavnen kan I nyde jeres medbragte mad og nyde udsigten fra en stor overdækket platform.

Grillplads og gode faciliteter

Det nyrenoverede moderne klubhus er åbent for havnens gæster og tilbyder et godt indrettet køkken. Viser vejret sig fra sin gode side, kan vi anbefale den hyggelige grillplads. Her er gas- og kulgrill til fri afbenyttelse for gæstesejlere (medbring selv kul).

Tømningsanlæg til både og autocampere

Havnen råder over tømningsanlæg til lystbåde. For autocampere er der desuden serviceplads til sort og gråt vand – og I kan tømme jeres holdingtank.

Indkøb og ishus

Hadsund centrum ligger kun 800 m fra havnen. Snup en is i byens hyggelige gågade, nyd stemningen, eller få tanket op med proviant i de mange dagligvarebutikker.

Betaling af havnepenge

Mangler I brændstof, kan der tankes marinediesel døgnet rundt. Der modtages alle former for kreditkort. El, vand og bad er inkluderet i havnetaksten.

Havnepenge kan betales online via Tallyweb på linket her:

https://www.tallyweb.dk/hadsund/home

April 1. april til 30 april

• Havnekontoret er åben 1, 2 april og 6 april til 10 april. Kl. 9.00 – 10.00

• Øvrige dage (telefonvagt) eller E-mail

Maj 1. maj til 31 maj.

• Havnekontoret er åben 5 til 7 maj og 18. maj til 21. maj samt 26 maj til 29

• maj. Kl. 9.00 – 10.00

• Øvrige dage (telefonvagt)

1. Jun til til 3 sept.

• Havne kontoret åben alle dag 9.00 – 10.00 & 16.00 – 17.00 (telefonvagt)

• øvrige tidspunkter)

4. sept. til 30. sept.

• Havnekontoret åben i weekend lørdag og søndag kl. 9.00 til 10.00

• Øvrige dag (telefonvagt)

1. okt. til 31 okt.

• (telefonvagt)

Opgaven som havnefoged går på skift, og I kan ved havnekontoret se, hvem der er havnefoged i den pågældende uge og der er et telefonnummer.

Cykeludlån

Benyt lejligheden til at komme rundt i sommerlandet med de mange naturoplevelser og historiske seværdigheder. Cykelstierne går helt til Mariager eller mod øst til Øster Hurup. En rask cykeltur på lidt over fem kilometer ender ved Havnø Gods og Nordjyllands ældste mølle, Havnø Mølle. Cyklerne er I velkomne til at låne på havnekontoret.

Havnefoged

Paw Kristensen

Havnefoged telefon

+4530274874

Område

Mariager Fjord

Addresse

Thygeslundvej 3, 9560 Hadsund

Position

56°42,666'N, 010°06,283'E

Kontakt Hadsund Sejlklub